Tuesday, October 19, 2010

PRIMARK Essentials


Di PRIMARK ni ada pelbagai jenis baju yg kita nak xspecially thermal suit. Tapi thermal suit ni hanya dijual untuk musim sejuk je, musim lain mmg xde, skang ni still Autumn tp cuaca xmenentu, kadang2 tu sejuk sangat2 ditambahkan lagi dengan angin sepoi sepoi bahasa...ggrrrrrr sejuk sampe ke tulang hitam :). So ni la masa yg sesuai utk beli thermal suit, nnti da Winter br terketar2 nak cari.. Kami pun borong la sorang 3 pasang Thermal Long John & Thermal Vest. For tis 2 boys kmi beli Boys Thermal Vest.




Baju ni mmg nipis, kain jenis cotton, mcm xcaya je ble panaskan bdn kta, tp mmg rasa lain bla kta pakai bj ni, rs warm je ikut suhu bdn.

4 comments:

Lady of Leisure said...

betul2.. long john tu sangat berharga masa winter kan.. kami pun dulu memula mcm tak caya dia leh panaskan badan sebab nipis je kan hehe..
olyn masak ape harini? sejuk2 kat sana tu kalau makan yang pedas2 mesti best kan hehe..
mic word olyn dah ok?

~ Mamma Olyn ~ said...

ha btoi tu, kmi pon mula2 xcaya. nipis ja...hehe, kmi msk kari ayam arini, tgh dok type, heheh pandai ampa teka ek, tp kmi upload dlu entry len2, mm malu arr nak bw masuk masakan kmi besa2 ja..huhu . Guess wat, kmi tepiki nak convert mic word tu ke word pad, ms tu kmi tgh dok list nak order groceries kat tesco online, ms tu la timbulnya idea, save as file tu pd word pad...hah nsib bole...hehhe,malas la xmo kawan gan mic word...

Lady of Leisure said...

wahhhhhhhhhhhhhh.. kari ayam.. sedap tuh.. nanti upload la.. boleh kita tukar2 resepi.. kami pun kengkadang ketandusan idea gak nak masak apa.. hehe.

~ Mamma Olyn ~ said...

hehhe..otai:)