Wednesday, October 6, 2010

Good Bye - Part 2

Kami berlepas dari Airport Alor Setar ke KL jam 3:20 pm, 26 September 2010. Mama n MIL join skali ke KL, nak antar cucu kesayangan, ntah bla g nak jumpa,mybe tahun depan, or after 3 years, Aqil & Aiman pun da xcam Mami gan Oma (MIL) :(... Thanks to all my family, sempat luangkan masa nak antar kami ke Airport AS aritu, Miss U All!






Masa kat KLIA, ada masa 8 jam sebelum kami fly ke Amsterdam, so sempat la kami lepak-lepak kat sekitar KLIA. Tp kebanyakan masa kami ada di Bilik Salin Lampin..hehhe biasa la dgn kerenah 2 hero i ni, nak tukar diaper la, tertumpah makanan atas baju, nak ‘poo poo’ @ ‘wee wee’ la, dan mcm2 lg.. :).
Changing room ni cantik btol, kebanyakan changing room yg ada kat shopping complex pun xmewah cam tu *but i still prefer JJusco Changing Room *. Mmg international standard, Aiman siap tido lagi dlm baby cot lepas mandi dgn warm shower.






Tepat jam 9:30 pm kami masuk ke balai berlepas.. Tuhan saja yg maha mengetauhi betapa sedih nya saat2 kami nak masuk balai berlepas, lama juga kami berhenti kat border line tu sampe polis-polis kat pintu gate tu pun sedih coz mama i mmg jenis lembut hati, klu tgk cete Hindustan tu meleleh2 la sampe basah baju kaftan dia nangis cam dia yg ada dlm cete tu...slalu i xlayan sgt coz nnti makin menjadi nangis dia,so dia mmg cop i nie keras hati la..tp xseperti tu yg mama anggap pd anak sulung mama ni, menitis juga airmata anak mama ni mengenangkan nak tinggalkan mama n abah jauh nun di hujung dunia, suka duka selama ni i kena harungi & berdikari untuk kehidupan yg baru...











2 comments:

Lady of Leisure said...

huwaaa... kami faham... mesti sedih kan... takpe olyn, jauh di mata dekat di hati... nanti olyn pun sure balik cuti kan, and mama pun boleh gi uk visit olyn..

~ Mamma Olyn ~ said...

sedih la shaila, rs jauh gan depa, tetiap ari dok tgk pic & video,nsib kmi ni suka amik pic, klu x xde kenangan.. ni br je pasang internet, trus online, jap g nak upload entry byk lg tergendala..huhu