Monday, October 25, 2010

Meadowhall


Da penat berjalan di Carboot dgn cuaca cerah tp ggggrrrrrr sejukkk, sambil bercakap berasap mulut ni, kebas jari2..huhu. Kami singgah di Meadowhall plak. Kak Hanim bw i g shopping di Argos, almost 30,000 great value products across 13 categories! We also can shop online at Argos.co.uk. Disini klu nak shopping home appliances bole dpt dengan harga yg berpatutan, i skang mmg tergila2 stand mixer...hehhe sronok baking la plak. So for beginning, i purchase basic mixer by Cookworks..ada discount, from 25 pound, i'll get only 12 pound..waaa best :)



Then, i masuk plak Poundland, disini semua barang harga 1 pound! Pe lagi, i borong coklat sebanyak mungkin...hehhe, Kit kat/Cadbury bar/Toblerone(yg paling besar tau) semuanya 1 pound je..murah tu:)




* Thanks a bunch to Kak Hanim & Abg Idai:) *

2 comments:

Lady of Leisure said...

Bestnya shoppingggg.. Memang kena beli mixer sbb olyn terer buat cake kan.. Mesti syok aqil n aiman sebab mama depa pandai baking.. :-)

~ Mamma Olyn ~ said...

hehhee..mna ada la, tringin nak wat, nnti da upload entry ble plak ampa try..k