Tuesday, May 31, 2011

Happy 4th Wedding Anniversary .....


31 Mei 2011, genap 4 tahun usia perkahwinan kami, alhamdulillah moga hubungan kami kekal hingga ke akhir hayat... Amin. Kami celebrate kat umah je, advance candle light dinner, hahaaaa nape advance? Coz semu menu 'klik' di hujung jari then sampe depan pintu:).. special day mesti dpt cuti memasak punya... hehe, kebetulan kat Firth Park de Spring Fun Fair, so mr hubby pun off lab & bawa kmi g fun fair, bkn main seronok two kiddo ni, cam biasa main sampe xmo balik... huhu


* Mula-mula naik kereta pusing2... *


* Pastu nampak train, naik train choo.. chooo, siap ajak Aiman:)... *


* Lps train, trus lari nampak THOMAS! Haaa sah xmo balik lps ni.. iskkk *


* Muka menahan panas terik.. tp ttp semangat nak main Mini Coaster tu... hehe *






* Suka tgk benda hayun ni.. hehe, tp gerun nak naik:) *


* Ada gerai HALAL, yippeeee, lunch time!!! *


* At last, penat main di tgh panas terik, br rasa lapar.. hehe *


* Sosej yg sedappp even xde sos & mayo:D... *

Then dlm pukul 5pm br ble balik, huh rasa penat, two kiddo sampe terlentok tido dlm stroller sampe dlm umah xterjaga langsung, penat sungguh.. hehe, so i pun stat prepare utk dinner, hubby on laptop & klik2 @ Kebabish Grill Bar, so siap candle light dinner... hahaaaa. Menu mcm nak makan 10 org, yela kedai ni br buka kat area kmi ni, famous benar grill bar ni, tp mmg sedap sungguh, menu yg kmi order tu Chicken Meal set (ada 1 grill baby chicken + rice + salad + chicken wing), Mix Kebab wit Naan + fries, Lamb Briyani, Cheese burger), mmg bebaloi, sgt sedap chicken grill dia:) & utk dessert next n3 k, special dessert 4 special day juz 4 my beloved hubby:)...


* Hrmm banyak sungguh menu, sampe xcukup meja.. hehe *

Last but not least... thanks to mr hubby for tis lovely roses wit mix wild flower & romantic e-card, thanks 4 everything! Sempena anniversary ke-4, so bunga ros pun dpt 4 kuntum juga, hehe, sooo sweet, love u so much!

7 comments:

Nieza said...

Happy 4th wedding anniversary to Lynn dan suami yer....semoga kekal bahagia hingga ke akhir usia...amin.

wahhh best jln-jln dan mkn-mkn tu...budak 2 org surela suka tu kan masa summer ni ler nk rasa mcm dok kat Msia pun....panas tu yg best tu..kat sini keluar kena pakai jacket lagila...berangin tu yg tak thn tu.

Lady of Leisure said...

olynnn..
happy annoversary to both of u.. romanticnya dinner bertentangan mata gitu hehe, soo sweet! ..kami doakan moga kebahagiaan berkekalan.. :)

bestnya enjoy betul aqil n aiman, seronok tengok.. plus the lovely weather.. :)

Mamma Olyn ♥ said...

K.nieza : Aminn..tq k.nieza:) aah suka benar la dua org tu, jenuh pujuk nak balik, sampe esok xabis main..hehe panas sungguh, rs cam dok mesia pun ada, tp klu brangin terketaq2 juga.. hehe, tu backup pakai jacket:)

LL : Thanks dear.. ehehe bkn main bertentang mata, elok nak abis makan je ada tetamu kecik x diundang 2 org lagi mai duduk skali..ishh2, depa 2 bg sat ja mak pak dia romantik..hehhe,

DeLancrettLurpak said...

happy anniversary :)

kami pun sukaaaaa kebabish! sedapp!!!

Mamma Olyn ♥ said...

hehe.. tq DLL, sedapp kan? suka la ayam grill dia.. hehe

DaZzlingLilLy said...

happy 4th anniversary..moga terus bahagia dan kekal ke akhir hayat...

Mamma Olyn ♥ said...

Tq DaZzlingLilLy... :)