Friday, February 18, 2011

Dear... Aqil Thaqif

Dua hari lepas Aqil genap 2 tahun 10 bulan..he gives a lot of improvement since we've been here, juz by watching tv & spent a momment with him without going to early bird at child centre, he begin to talk, acting, use his imagination wit his stuff around & play wit me, Hubby & Aiman:).. we soooo bless to have such a brilliant son like u:).. to you dear Aqil, mama & abah loves u soo sooo much, we proud of u & may Allah bless u & hope u can be a leader in future:)... Aminnnnnn. Actualy i ada video masa tgh main gan Aqil tp fail nak upload, limit 100MB maximum size, video Aqil tu sampe 223MB...huhu, klu x ble tgk dia bercakap & tiru gaya binatang:)..heheeee. Frust la xle nak upload video tu, so i tunjuk best photo shot from Aqil in his 1st year:).. Aqil sukaaaaaa senyum & ketawa, so i suka amik pic dia, sampe skrang ni pantang nampak member sebaya, ajak main, bercakap even masa tu xpetah lagi bercakap, friendly sgt sampe takut org nak kawan gan dia...hahaaaa


* 4 bulan.. *




* Hari Raya pertama bersama Aqil *


* Cam kenal je umah sapa ni..hiiihiii *


* Sukee dia tido di rumah Oma:) *



* Dinner di Marry Brown *

4 comments:

Lady of Leisure said...

well done boy! im sure yr mom n dad r so proud of u everytime u hit a new milestone!
*clap clap for Aqil*
:)

~ Mamma Olyn ~ said...

tq dear:)...actualy ada video aqil tp terrrr publish b4 upload...hehe, nnti tgk tau video ni:)

Lady of Leisure said...

comelnya aqil ni... kami ingat lagi ada sekali tu masa aqil baby kami p rumah kak lia, aina hantar aqil kat kami sementara tunggu ampa mandi, dia friendly sangat, nak ja kami dukung.. hehe.. *mesti la nak sebab toksu dia yg dukung kan kihkihkih*
eh, mcm kenal la rumah tu ekekekeke.. :D

~ Mamma Olyn ~ said...

yup ingat..ingat, dia xtakut gan sesapa pun tetambah gan toksu dia, bla nak dpt member ni, toksuuuu...hihi..hehhe hrmmm rumah sapa tu ha, aqil sronok bergolek2 atas toto tu, mamanye sibuk dok makan kat meja...hehe