Wednesday, December 1, 2010

Snow play..


Kelmarin i bawa tis 2 kids keluar main snow, Aqil sampe nangis2 nak ikut Hubby keluar, dia ingat abahnye nak main snow, i told him abah have to go to work, 'no...noooo abah outside,...snowwww'..huh, mmg dia ingat i tipu dia, padahal every morning abah g lab, kesian plak kat dia..kemarin dlm kol 2 pm, snow turun lebat, tebal sangat sampai menutupi semua pokok2 renek kat laman belakang umah i, br best klu nak kuar main snow, mamanye pon tringin gak, cuma mengenangkan kesejukan yg bakal dihadapi..ggggrrrrr, bayangkan suhu -10, kalah peti sejuk tau! Lepas lunch, i janji dgn Aqil nak bawa dia play snow, 'ok..ok mama, nak rice mama'..amboi cepat ja dia makan, sampe abis nasi + sup semangkuk dia makan..hehe, Aiman cam biasa la, rilex je, suap apa semua 'nak...nak..nak..'haha. Abis ja makan, minum sebotol Ribena sorang satu, trus hold tangan Aiman g tunggu depan pintu, 'ok, mama..(tersengehhh sampe telinga), shoes mama'...ya..ya, orait..hehe, semangat btol anak mama ni:)




* Aksi Aiman dibuli oleh abg Aqil..haha *



* Alahai..sronoknya anak mama nie..Aqil..Aqil.. *







* 'I love u..mama' *

4 comments:

Lady of Leisure said...

hehehe... sampai merah hidung aiman mesti sejuk gilerr ni kan.. yang buah merah kekecik tu cherry ke olyn? cantiknya kene tutup snow macam tu hehe.. and i love the last pic soo much! sooo schweetttt. :)

~ Mamma Olyn ~ said...

sejukkk shaila, ms tu suhu -5..huhu, Aiman main dlm 10min pastu muka da semacam da, dia xtahan la tu, Aqil main sampe xingat sejuk da, lps stgh jam, dia minta masuk...dia kata mama coollll..ha br tau..haha, yup tu cherry, da kecut abis semu kesejukan..hehe, thanks, xsengaja snap, dia xmo main da ms tu,nak kna peluk2 br dia ok, rs warm ckit..hehe

sekamar rindu said...

salam..

saya dapat bayangkan betapa sejuknya -10'c


follow blog puan....( singgah kali pertama..)

mamma olyn said...

thanks Sekamar Rindu...ya mmg btol2 sejuk:)