Friday, December 24, 2010

Merry Christmas...hooo..hooo..hoo


Aqil & Aiman dapat Xmas present from Atok Cliff..hehe, sronok betul tis kiddo, Cliff ajak masuk umah nak tunjuk patung seven dwarf nyanyi lagu Xmas..hehe, bila salah satu dwarf tu nyanyi, lampu bernyala, cantik! Tp yg syoknye, my kids takuttttt! Hahhhaaaa, they should be happy, ngeri kot..hehe. Tommorow is Boxing Day! Mmg sale habis-habisan..stat kol 5am orang da beratur kat luar pintu masuk shopping complex tau! Bila buka saja, haaa serbu masuk, sampe bergaduh, ber boxing la nak beli itu ini, kebanyakan yg i tau dorg pakai amik je mana yg ble capai, xtgk saiz, kaler, jenama..xsempat da, then beratur nak bayar jenuh nak menunggu, berduyun2 orang, so bila balik umah baru try, klu xmuat bole tukar, ada money back guarantee, jgn riso ..hahahaa, sale bukan calang2 mmg murah gilerr, sampe 70-80% pun ada..mmg xle nak feel shopping sgt cam tu, for me la bahaya lagi adala, so mmg xsesuai bawa tis kiddo during hectic/crowded people like tat..hrmmm, xpe mama berkorban demi anak2, tahun depan ada lagi..kiki

2 comments:

Lady of Leisure said...

oo patut la nama dia boxing hehe.. tapi sana best kan, sale habis habisan..

~ Mamma Olyn ~ said...

yup, tat y la, heran gak awat bagi nama boxing day, mmg kena bertumbuk2, bole bergado smata2 nak barang sales tu..kiki, best tp xkesempatan nak merasa lagi, baby xsihat xle kuar, cian dia:)