Wednesday, January 5, 2011

Mortar & Pestle


I selalu beli brg kat E-Bay..rancak sungguh buyer & seller kat E-Bay UK ni..masing2 punya rating sangat tinggi, mmg recommended:)..i xpernah lagi bid, malas nak tunggu, lagipun i dapat harga paling murah tu, b4 purchase i survey dulu, kebanyakan online shopping, i mesti compare gan E-Bay, mmg banyak beza.. Masa Xmas aritu kami ada beli present utk Pam & Cliff, pilih punya pilih i & Hubby decide nak bagi mortar & pestle coz dorg nie suka sgt memasak exspecially Cliff, dia pun suka gak tgk program 'Come Dine With Me'..hehe, sama cam i, xpenah miss:). So kitorg rasa mmg xsah klu xde mortar & pestle ni bagi org yg suka memasak, lgpun cantikkk sgt, xpayah balut da, mmg sesuai utk gift on special eve:)..gift set ni include with peppercorn & salt in very cute & nice pot:). Actualy i ada terjumpa Come Dine With Me mortar & pestle gift set kat Mark & Spencer.com, cantik beb siap ada mini bottle of extra virgin olive oil & pack of pink peppercorns..tp malangnye da abis stok, i bekenan sgt2, coz ada signature mark CDWM.. masa tu less 50% Xmas sales, tinggal GBP 8 xsilap i..


* Come Dine With Me Pestle & Mortar @ Mark & Spencer.com *

3 comments:

Ribbon Clown said...

oh sgt cantik..nak pesan satu haha!!

Lady of Leisure said...

good idea olyn, mortar and pestle is a great cooking gift.. it will last and will be remembered.. for sure depa suka kan.. :)

mamma olyn said...

RibbonClown :hehhe..cantik kan, nak ke, bole i order:)
Lady : Tq, mmg depa sronok sgt dpt gift tu, lgpun depa xda lagi mortar&pestle, jd mmg ideal sgt:)