Saturday, December 31, 2011

Cerita Boxing Day.. muehehehe

السلام عليكم....

Lama nya xupdate blog yer.. hehhe, seronoknya tahun ni kmi kesempatan g shopping time Boxing day dan seterusnya.. hehhe, sampe skang pon ada lagi sales, esok da New year, sales tahun baru plak..xabis2 sales, tp mmg bestt la sale akhir tahun ni, sampe 80%!! Seawal jam 4 pagi, da penuh berderet2 manusia line up kat luar shopping mall, kedai buka kol 6 pagi sempena boxing day, bayangkan sanggup tunggu sampe 2jam semata2 nak dpt brg2 murah, ada yg i tgk tu, sampe sekali dia bejalan, sekali tangan dia harung baju kiri kanan! Ishh.. saba jela, agak2 la, org len pon nak beli gak. Dorg bole wat cam tu, sbb klu xmuat/ besar ke kecil ke, dorg refund balik. Fitting room pun tutup, klu buka agak2 berebut sampe bole gaduh2 ni. Kecian tgk yg bawa anak2 kecil dlm stroller, still tido lagi, tunggu kat luar kedai pagi2 buta sejuk beku tu.. i relax jer, i bawa diri je so mmg relax  ... hahhaaa.

* Takut i nak turun level bawah ni, tgk la nak jalan pon ssh! *

* Berebut2 nak kutip baju, jenuh nak line up kat kaunter bayar..iskk *

* Parking penuh, jam 6am *

* Bekerumum manusia di luar outlet NEXT @ 5am  *

* Alhamdulillah.. ni je yg i rembat, lama da mama dok idam nak beli dungarees utk baby2 mama:)) *

Orait, utk next shopping tunggu next entry yer, nak cepat, byeeeee  

4 comments:

kasihredha said...

wauuuu ramainya org
soping2 akhir thn

selamat thn baru

Nieza said...

waduhh best bangat ni..hehe akak kat sini sale 5o% pun naik juling mata ni kan pula 80% tu.

happy new year buat lyn sekeluarga:)

Lady of Leisure said...

kami lak excited nk tunggu next entry hihi

Mamma Olyn ♥ said...

kasihredha : hehe, tuela depa nak raya, tu yg sales sakan..happy new year utk akak sekeluarga juga:))

Nieza : Sama la lyn, k.nieza, pening kepala & berpinar mata tgk semu murah2, mcm nak kaut semu tp sabarrrr...bahaya sungguh..hahha. happy new year too!

Lady : hehe, sabarr noo, tuan rumah xdan nak jejak rumah.. hehhe