Friday, December 9, 2011

Happy 27th Birthday !!!

السلام عليكم....

Happy birthday to meeeee..happy birthday to meeee.. hehe, suruh Aqil nyanyi mmg dia nyanyi utk besday dia la, dia gak yg tiup lilin sampe berebut gan si Aiman.. iskk

Cukup la satu lilin, kek pun da tinggal setengah, xsempat nak susun 27 batang lilin...hahhaa


Errmmm.. ntah bape kali i pasang lilin ni, sampe tinggal setengah, tupon still gado nak tiup...grrrrr


At last.. baru nak ucap HAPPY BIRTHDAY MAMA !!.. WE LOVE U!!

Pepun, alhamdulillah bersyukur ke hadrat Nya coz masih bernyawa di atas muka bumi ini & sihat walafiat, happy with my life, cheeky two kiddos, lovely hubby & beloved family.. Semoga kita sentiasa di dalam lindungan Allah SWT... Aminnnn


6 comments:

mama sara nur said...

salam ziarah..
happy birthday..

mama saranur74 blogsport

Kak Sam said...

happy birthday

DaZzlingLilLy said...

Happy birthday mommy olyn..moga panjang umur dan bahagia selalu bersama family tersayang..

Lady of Leisure said...

Happy birthday dear..
Semoga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan dirahmati selalu...
:-)
Syoknya depa yang tiup lilin eh hehe.. Kami bulan depan menyusul.. masuk 28 dah ekekeke...

kasihredha said...

happy birthday olyn..
baru 27 ye...muda lagi adik akak sorang ni :)
semoga bahagia selalu di samping org2 tersayang.

Mamma Olyn ♥ said...

mama sara nur : thank u so much:)))

Kak Sam : Thanks dear :))

DaZzlingLilLy : thanks dear:))


Lady of Leisure : Aminnnn..thanks dear:)), hehe, xjauh pon beza umur kta kan, lps ni mama aman lak tiup lilin..hehe

kasihredha : Thanks kak..hehe, alaa 3thn g da nak msk 30..huhu