Monday, April 23, 2012

Spring cakes:))

السلام عليكم....

Ini semua order dr warga Sheffield yg disayangi.. thank u:)).. Jom cuci mata tgk kek citarasa customer i utk bulan April...

Heavenly Carrot Cake, request customer topping cream cheese frosting atas kek aje.. hehe



Orange spongecake + cream cheese frosting, Mcqueen Car theme:)


Summer pavlova :)

Chocolate moist cake utk Wedding Anniversary !!

1st time i wat rose guna buttercream:)

Orange spongecake lagiii... utk Mcqueen Car big fan !!



Kek Mocha + Chocolate buttercream.. thanks Rina:))


Chocolate moist cake, thanks Aien:))


Orange moist cupcake + Thomas The Tank theme 

Insyallah ada lagi tempahan slps ni, arini relax sikit sbb br lepas shopping beli bahan kek.. mmg best part lah klu bab menyoping, list nye sikit je, tp belek hampir semu rak dlm kedai tu sampe berjam2..ahaks. Esok get ready utk next order, mencabar sikit kali ni, tunggu next entry yea:)))

4 comments:

Lady of Leisure said...

Tudia taukeh kek ni kreatif sungguh.. Kalo dekat memang kai order dah hehe..

Nieza said...

mantop deco kek lyn sekrng ni..tahniah.tumpang gembira tgk.semoga bertambah murah rezeki tu. akak baru jer berjinakx2 main decox2 ni tapi bila dah cuba sekali terasa nk buat lagi jer..hehe

kasihredha said...

wauuuuu...sungguh kagum.
Cantik dan kreatif le olyn
sure org yg order puashati

Mamma Olyn ♥ said...

Thanks all... alhamdulillah rezeki bulan ni, makin byk tempahan, rs makin cepat & lembut tgn ni nak deco2.. hehehee