Monday, April 2, 2012

Damia's Birthday Party!!

السلام عليكم....

Last weekend g birthday party Damia, org Firth Park juga, belakang umah i.. hehe.. ni la bday girl yg request princess theme utk bday dia.. happy sgt dpt tgk kek princess dia:)).. Alaaa xbest arr, tis week school holiday sampe 2 minggu, tp stat arini cuaca kembali mendung & sejuk balik, weather forecast pun menunjukkan selasa @ rabu snow nak turun lagi..huwaaaaaaaaaaa, sbb tu bgn pagi td kmi da stat batuk2 & selesema.. hmm, bunga2 kat luar tu pon pening nak tumbuh then kecut balik sbb sejukk, nampak gaya dok umah jela, tunggu panas baru leh g jenjalan bw two kiddo ni..

Boring dok umah, mendung kat luar.. jom kita melukis!!

Erk.. sejuk2 mkn aiskrim.. hehe, gua xkisah tringin punye pasal, anyone fancy a banana split?? :P

Jom tgk pic yg i sempat amik masa bday Damia yg ke -5... 


Nyanyi lagu bday, Aqil & Aiman da xsabar nak mkn kek..hehe

Tgk la si Aiman, kepenatan main kejar, sampe terduduk atas kerusi gan mommies2 yg len.. hehhe

Nyumm sodappp k.peah masak!! 3 kali tambah.. muehehe. Ada rendang ayam & pulut kuning, mee kari, nasi impit, spaghetti bolognese..

Da tinggal separuh kek.. hehe

Kuih bakar k.peah..yumeeii

Kek gula hangus yana:)


Ada passing game.. xjemu budak2:))

Aqil menanti penuh kesabaran..

Suke Aqil dok sebelah Teeha, gf die ler tu.. bkn men siap pakai gelang & rantai pearl..:P

its ur turn Aqil.. at last!

Buka jgn xbuka.. hehe

At last anak k.ct yg menang.. heheh, dpt chocolate wafer..hehe

1 comment:

Nieza said...

Assalam Lyn, lama tak singgah sini..tukar langsir baru pun dh tak perasan..cantikla..hehe

bestnyer tgk semua makanan tu..nampak meriah la lyn.sukalah budakx2 tu kan:)