Thursday, April 5, 2012

Its SPRING.. but its snow..

السلام عليكم....

Baru nak tunjuk pic2 bunga2 cinta musim Spring ni.. tetiba...snow.. subhanallah, rs cam peralihan musim, tetiba rasa cam musim winter.. huhuu, ngeri dgr, da lalui selama 4 bulan yg lepas, da mcm polar bear dok rumah gan baju berbulu2 pehtu keje lapar je, xke cam polar bear je tu..ngheeee..., tgh syok2 panas sepanjang minggu lps tetiba suhu turun mendadak sampe negatif & snow turun.. iskk iskk..:((. So, cuti sekolah ni dok umah je la, nak outing pon kna g tempat indoor la nampak gayanya... klu perasan kat backyard i tu ada selit2 bunga2 colorful semu ada tenggelam gan snow..




Angin ribut dgn snow..

Jiran i baru stat tanam pokok tomato.. harap subur balik la, ble sedekah stgh kat i..ahaks!



4 comments:

Nieza said...

assalam lyn, kalau kat finland ni salji ada lagi bunga langsung la tak nampak agaknya tak jadi spring kot nanti terus summer jer:)

Ribbon Clown said...

Snow during summer? Weird..
Tang pokok tomato tu klakar :p

kasihredha said...

masih ada salji di bulan april ye

Mamma Olyn ♥ said...

k.nieza...wsalam, aah rasanya sini pon sama, ni da xde salji tp sejukkkk cam winter..huhu, nnti summer truih la kot.. hehe

RC... itu la, 1st time jadi cam ni, bagi kmi la, tp bla tanya jiran lyn dia kata penah jadi cam ni tp sgt rare la.. ahaks, taun lps dia sedekah sebakul tomato & epal..muehhe, rajin sungguh bercucuk tanam:))

kasihredha... aah kak, cuaca xmenentu skang ni:))