Tuesday, November 22, 2011

Alhamdulillah....

السلام عليكم....

Huh..rasa lama xduduk dpn laptop dgn relaxnye..huhu. Sangat2 bz minggu ni, alhamdulillah byk tempahan kek bulan ni, rezeki two kiddo:).. tp bila ada sj tempahan mmg xsempat langsung nak melayan two kiddo, thanks my dear hubby, semua dia yg uruskan dr makan minum, pakai, layan kerenah dorg sampe la ke bedtime.. love u honey:). Semu tempahan dibawah ni i wat 2 hari berturut-turut, siap ada tempahan kuih raya..heheee, semu ni utk staf di salah satu ward Royal Hallamshire Hospital, Dr Dila yg order sebelum dia cuti bersalin xlama lagi, happy sgt Dr dila gtau i tadi, semu staf suka sgt2 gan kek i... huhu alhamdulillah:)..


Strawberry Muffin + Vanilla Buttercream

Chocolate Moist Cake

Tiramisu Delight

Tart Nenas


Tukang rasa kek mama.. hehhe

And Dr dila siap gtau next week dia akan order lagi utk nursery anak dia & office husband..:)
Ok, really need a rest, update later..ta taaaa

4 comments:

DeLancrettLurpak said...

wahhh! sudah ada bisnes!! tahniahh! :)

you pandai decorate kek, hebat!

Nieza said...

menariknya muffin tu...alhamdulillah murah rezeki ramai order tu lynn.:)

kasihredha said...

banyaknya olyn buat..
cantik dan menarik
murah rezeki :)

Mamma Olyn ♥ said...

DLL : Thanks dear, bole la takat deco gitu2..hehe

Nieza :Tuela alhamdulillah rezeki bdk2, xmenang tgn lak bla da ramai permintaan, ingat sikit2 je..hehe

kasihredha : thanks kak, alhamdulillah murah rezeki bln ni:)