Monday, January 9, 2012

Order lagiiii!!

السلام عليكم....

Layan gambar dulu.... :))

Chocolate moist cake utk office Hubby sebelum cuti Xmas & New Year :)

Orange Spongecake + Orange buttercream utk Birthday girl :)


Close up sikit :)

Same decoration atas permintaan customer utk New year :)



Kek marble :))

Tq utk semua jiran2 tetangga sheffield.. hehhe, skang kmi buat delivery sekitar Sheffield & mmg kuar masuk rumah la kmi sejak buat delivery ni.. hehe, nak pick up pon boleh:).. alhamdulillah  mendpt byk sambutan. Happy sgt dpt memenuhi permintaan customer & yg penting i sukaaaaaa buat kek!

5 comments:

kasihredha said...

untung le sapa yg order tu...pasti puas hati...cantikkk sgt

Mamma Olyn ♥ said...

tima kasihhh kak..huhu. Lyn wat pon ikut naluri sendiri, xtiru mana2 buku/gambar. yg penting dorg suka:))

Lady of Leisure said...

hi lalinggg..
ni dah pro buat kek ni..!! hehe.. untuk aqil n aiman n yr hubby, tak yah beli cake kat kedai dah.. heee kalau dekat kami pun nk order tau hehe..
syok tgk shopping2 bawah ni, pemandangan first pic tu lawa sgt..
eh blog pun dah berwajah baru.. btw, happy new yr dear, may 2012 blossom into lotsa dream come true.. hugs

Nieza said...

wahhh hebat ni lyn. alhamdulillah byk order murah rezeki ni.org finland leh order tak?..hehe

Mamma Olyn ♥ said...

Lady...hi dear, hehehhe, tq. Byk lagi kna improve ni, kekdg takut gak org xbekenan,huhu, tp setakat ni alhamdulillah semu ok.. yg penting kek menjadi elok..hehe. cantikk kan pic yg 1st tu, kebetulan tersnap ms otw, xsangka nampak elok..hehe

Nieza... alhamdulillah kak, moga2 murah rezeki. hehee boleee, nak pos rasanya kek xrosak sbb suhu negatif, mesti kek beku..hihi