Thursday, September 16, 2010

Riang Ria Raya




Aqil & Aiman posing baju raya *Tema Hijau (2010)

Raya kali ni quite simple..ziarah ibubapa & kaum keluarga. Dan yang istimewanya kali nie, my 2nd son genap setahun pada 9 September 2010.. Happy Birthday dear Aiman Uqail!






Open house kali ni meriah sangat, menu utama pun special..sate fresh dibakar panas-panas, Nasi Hujan Panas serta Ayam Ros, Daging Masak Hitam, Ketupat & of course Rendang, Kuih Raya *Biskut samperit wajib ada*, Kek Coklat & BlackForest, dll. Mmg sedap, thanks to Ha Tijjarah Catering..





2 comments:

Lady of Leisure said...

Satay sedappppp sangat.. Nasi and ayam masak merah pun kami suka..

~ Mamma Olyn ~ said...

Tq so much, kmi dok try nak masak ayam masak merah cam tu, kmi slalu amik menu tu ms kami keje klu nak wat mkan2..hehe maintain je rasa masak merah tu,hubby kmi yg xsuka sambal pun ble jatuh cinta kat masak merah tu...hehehhehe